dimecres, 25 de febrer del 2009

Falta un dia!!!!!!

Tan sols un dia i serà el teu primer aniversari.

El pas del 0 a l'1, del nadó més indefens a ja ser una persona molt autònoma, que camina, es fa entendre, sap què li agrada, reconeix i crida les mames i la gent que veu sovint.

Saps què et molesta (que et vestim, que et fem anar a dormir, menjar segons quines coses o a segons quines hores,...), què et fa tronxar de riure.

Descobrim amb tu com t'arriba a agradar el contacte amb la gent i els animals (els gossos de moment guanyen de molt a la resta de bestioles...) ; les emocions fortes ,els sustos, les acrobàcies, les disfresses, la música, ballar, les pallassades que et fem, els llibres, les casetes on buscar els animals, les pilotes,...

Aprens tot sense pausa, minut a minut.
En aquests mesos has canviat d'aspecte quasi a diari, per arribar a ser qui ets avui, ja quasi un any de Nora. Ens ensenyes satisfeta totes les coqueteries que saps fer, crides d'alegria, provoques perquè t'agrapem, fas les mil cares i mirades per a seduïr i fer que et dediqui atenció la persona més eixuta...

Ens has robat el cor a un munt de gent que t'observem dia a dia amb sorpresa i admiració.
Omples les nostres vides.

Demà, quin dia tan especial!!!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

filleta meva de tan amor sento que m'explota el cor, gràcies preciosa

Eva Prats ha dit...

moltíssimes felicitats per a aquest pollet tan maco!!!! estic molt contenta per totes vosaltres. Ja té un any!!! My God!!! Com passa el temps!!!
Una abraçada!!!

Ju ha dit...

Gràcies Eva!!!- diu la pollet d'un anyet.
Ens va agradar molt que la poguessis veure dissabte...i tenir-te a casa. Muuaaks
i avui la peti farà festa grossa :-)