dimecres, 3 de febrer del 2010

Aviat farà 2 anys...

No em canso de reviure grans moments dels teus quasi 2 anys.

Com el dia que vas venir al món i només 6 hores abans no ens ho pensàvem. Tot estava programat per uns dies després però tu no et vas voler esperar, ja llavors la curiositat et podia. Un munt de gent va venir a la clínica a esperar-te... són instants gravats a la ment i al cor per no ser mai més oblidats. L'emoció de tots plegats allà junts, comentant, rient, nervis, i molta molta molta molta molta curiositat per conèixe't.

La mama explica com només sortir al món ja ho miraves tot amb els teus ulls negres ben oberts. I segueixes tan observadora. Recordo els dies a la clínica , minuts i segons de l'emoció i il.lusió més intenses mai sentides.

Els primers mesos érets molt tranquil.la, et dèiem la nena zen. Com ens vas enganyar! Mesos després vas iniciar el teu recorregut com a nena incansable, esgotadora de tot adult no atleta!

Ara et veig fer-te molt i molt gran, és qüestió d'hores, sovint. De paraules noves constantment, aprenent cada cosa, cada acció, sense perdre't detall ni ocasió. Aviat ja no se't veurà cap tret de bebé. Nostàlgia...

Em sento plenament afortunada d'haver pogut compartir amb tu i la mama tots i cada un d'aquests 717 dies que ja fa que ens acompanyes. I amb la molta gent que sempre és allà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats mamas/is- Quina Nora mogudeta feliç mes maca amb gegantisme accelerat i somriure ensissador. Quan es el seu aniversari? Tinc movil nou per canvi urgent, l'altre es va trencar i he perdut tots els aniversaris...!!Petonasssos i abraçades

Ju ha dit...

Tieta , la noia moguda i feliç farà els 2 anyets el 26 d'aquest mes, farem festa grossa el 28m hi estàs convidada, com no?!

Ju ha dit...

Diumenge 28 volia dir.