dilluns, 6 d’abril del 2009

Una família com la que més!!



Quan el veig a la tele, a l'associació (FLG: Famílies Lesbianes i Gais) o en premsa se'm dispara l'homofília: són el Carles, el Jacint i el seu fill Arnau. Hi ha molta tendresa entre ells, són maquíssims.

Fa uns dies va sortir el següent article que parla d'ells i de les famílies composada per pares/mares homosexuals, cada cop més visibles i acceptades.

http://www.adn.es/sociedad/20090330/NWS-2456-homoparental-familia-lesbianas-gays-visibilidad.html#a_comentarios
EStic d'acord que quan tens fills, i si no ho havies fet abans, ja segur que surts de l'armari (vaja, en la gran majoria dels casos i per a anar bé).

(A l'article hi hem opinat mitja família, els nostres tiets els primers!)


Cuando los veo en la televisión, en la asociación (FLG: Familias Lesbianas y Gays) o en la prensa se me dispara la homofilia: son Carlos, Jacint y su hijo Arnau. Hay mucha ternura entre ellos. Son majísimos. Hace unos días se publicó el artículo arriba adjunto que habla de ellos y de las familias compuestas por padres/madres homosexuales, cada vez más visibles y aceptadas.

Estoy de acuerdo en que cuando se tienen hijos, y si no se había hecho antes, ya seguro que se sale del armario (vaya, en la mayoría de los casos y por suerte).

(En el artículo hemos opinado media familia, nuestros tíos los primeros.)