divendres, 30 d’agost del 2013

Retalls del viatge al País Valencià II: la Montse a València


Esperit lluitador, abnegada amb les filles, treballadora incansable, discreta i molt independent, són característiques que té. Segur que la seva modèstia no la deixa veure part del molt que és.

La Montse i jo fa ja molts anys (gairebé 20!!!) vam compartir moments vitals d'intensos canvis i sempre la vaig veure -i admirar- amb fortalesa i tota ella immutable vers les coses que li succeien, que solien ser complexes. Silenciós esforç, sense parpellejar, em recordo  volent absorvir quelcom de la seva actitud forta.
Aleshores ella era molt joveneta, més que jo, i tenia ja càrregues familiars, era molt madura (allò que dèiem de la relativitat de l'edat cronològica).

Ara l'he retrobat molts anys després i vist en la seva nova vida, aquesta vida que du és molt més plàcida, com considero que ella mereix. Al costat de qui la sap cuidar- Ha tirat endavant amb allò que s'ha proposat. Ha criat a dues filles magnífiques -cosa de les més difícils per a la vida d' una dona, i més si és en solitari coim anys enrere-. Ella té una creativitat que no coneixia i que potser ella tampoc, la seva llar té florint pels racons creacions que fa: pintures, moblets decorats, ninos que fan en família d'allò més cuco,...

Ha sigut molt emocionant retrobar-nos i sentir que semblava que fos ahir que ens vam veure per darrer cop. I la forma en que tots dos ens heu acollit a tots quatre, amb el detallisme més absolut, tal com a reines i rei.

 La propera trobada ha de ser més llarga i aquí dalt , això sí!!!

2 comentaris:

xelofont ha dit...

m'encanta llegir l'amor que sent una persona per una altra, sigui com sigui la forma d'amor, i en l'amor sempre hi ha admiració...com has mostrat...petons! escriu que fa dies que no ho fas!! t espero!!

Ju ha dit...

Bé, xelofont, ella és molta Montse jeje i sí, no puc (ni vull!!!) amagar el molt d'afecte que sento per tots aquests protagonistes que van circulant pel bloc. Tenen el meu profund afecte i admiració per com són i pel feliç que m'han fet i em fan.
Una gran abraçada company de viatges internàutics bloggeros ;D